Livs- och Läkemedelsportalen 2012:2

2012-06-18

Forskning med Moçambique • Naturlig spabilisering • Milk Genomics - kors gener och egenskaper • Fånga havrens bästa sidor • Keeping Tanzania in the coffee trade • Two versions of a gene decides the risk of food poisoning • Plant Link • Globe Forum • Symposier om nutritionell genomik vid NuGO week, i Helsingfors • AIMday

Via detta nyhetsbrev förmedlas nyheter och information om pågående aktiviteter inom Livs- och läkemedelsklustret av institutioner och forskare vid Lunds tekniska högskola. Nyhetsbrevet distribueras via e-post 2-4 gånger per år.