LUFO News
2017-03-16

ScanOat - Havre • Healthy Future • Food Science Sweden • Livsmedelsstrategi • GoFood 2017 i Lund • Män och mat • Publikationer • Avhandling om glycos och mat • Kladdkaka[more]
2016-10-07
Forskning kring handeln • KIC • Global food safety & technology forum • Transforming food waste into a resource • Stipendier till forskare vid Institutionen för livsmedelsteknik • Invigning av Tarmkanalen[more]
2016-06-20
Lund University Food Studies i skrift • Kurser inom Pulverteknik • Livsmedelsstrategier • Kornkärnors hälsoegenskaper • Malt gör tarmen glad • Avhandling om hållbara förpackningar[more]
2015-12-12

Ny ordförande för LUFOFoodbest Nordic blir Food Nexus NordicGlobal livsmedelskonferens i HongkongNy tidskrift på statsvetenskapliga institutionenNordisk innovationspolicy för livsmedel uppmärksammas i EuropaKorv med antioxidanter...[more]
2014-12-17

Livs- och läkemedelsportalen går upp i Lund University Food Studies • Stress, kortisol och fel bakterier i tarmen • LTH förbättrar DNA-analys • Avhandling om kostfibers effekter på människa[more]
2014-04-14

Drinking water by ecosystem • Veganburgare • Pulverteknik • Vin, koppar och kopparslagare • Nordic Filtration Symposium i Lund • Skåneländska Gastronomiska Akademiens forskningspris • Petr Dejmek • Filmer om Fängslande forskning...[more]
2013-11-20

Vegitabilier på matbordet • Akkermansia i tarmen • Kalles i ny kostym • Bättre kriminalteknisk DNA-analys • Minskat matsvinn • 40 år som • Populära dryckeskurser • AIM-day Food 27 november • Powder Technology[more]
2013-06-03

Examensarbeten • World-leading field-flow fractionation • Utrustning för pilotskaleförsök och karaktärisering • Study on a healthy nordic diet • Biological particles stabilizing emulsions[more]
2013-01-20

Bra utdelning för Livsmedelsteknik i Lund på Tvärlivs ansökningar hos Vinnova • Biomedical Nutrition – partner in a new EU project • Innovativa produktionssystem för mer vegetabilier • Dynamisk märkning mot matsvinn • Effects of...[more]
2012-12-01

Film om Food Service Management-program • The environmental issue of fresh medicines • Pulverteknologi – ny utrustning • Mikrobiella förändringar i dricksvattenledningsnät • Low sodium bread, high heart health •...[more]